هنر در خانه

هنر در خانه

هنر در خانه

هنر در خانه

آموزش طرز تهیه خیارشور خوشمزه خانگی ترد و فوری با سرکه


خیارشور را در کنار بسیاری از غذاهای نانی و برنجی مصرف می کنیم و طعم لذیذی به غذای ما می دهد.

http://www.khanomjoon.ir/2260/pickled-cauliflower/

آموزش دستور تهیه و مواد لازم برای خیارشور خانگی ترد و خوشمزه

طرز تهیه خیارشور خانگی

برای تهیه خیارشور خانگی در ابتدا باید خیار و سبزی را بشویید و صبرکنید تا کاملا خشک شوند .سپس در قابلمه آب و نمک و سرکه را ریخته و بگذارید جوش بیاید باید دقت کنید که میزان آب و نمک مناسب باشد وبرای جلوگیری از پوک شدن خیار با خلال دندان سوراخ روی خیار ایجاد می کنیم .سپس خیارها را در یک  شیشه تمیز می ریزیم و لابه لای آنها سبزی و سیر و فلفل می گذاریم تا تمام شیشه پر شود و در انتها روی خیار را سبزی می ریزیم .سپس نخود و گشنیز را بین خیارها می پاشیم آبی که جوش آمده را روی خیارها می ریزیم و درب شیشه را محکم می کنیم خیارشور را بهتر است در جای بسیار خنک نگهداری کنید تا سبز و ترد شود و رنگش عوض نشود ودر این روش خیارشور به دلیل ایجاد چند روزنه روی آن زودتر آماده مصرف می شود.

خیارشور هم مانند رب گوجه فرنگی خانگیش چیز دیگری است و طعم بهتری دارد .

خیارشور فوری , طرز تهیه خیارشور یک روزه , خیارشور ترد و خوشمزه با سرکه

آموزش طرز تهیه خیارشور خوشمزه خانگی ترد و فوری با سرکه

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.