به گزارش مامان اینا:آموزش دیگری از سری آموزشای تکنیک تزئین با پوسته تخم مرغ رو ببینید:
مواد لازم برای آفرینش این هنر زیبا هستن.
روی قاب رو خطوط نامنظمی بکشین،
مقداری چسب چوب شفاف روی قاب بزنین،
یک تکه پوسته تخم مرغ رو روی زمینه کار بذارین،
با یه خلال دندون به آرومی پوسته رو فشاربدین
پوسته به آرومی خرد می شه و تبدیل به تکه های کوچکتر می شه
روی پوسته هارو چسب بزنین
با همین شیوه شروع به چسبوندن پوسته ها کنین
بعد از تموم شدن هر تکه روی همه اون قسمت چسب بزنین
طرحتون رو کاملا” با پوسته بپوشونین
بذارین چسب کاملا” خشک بشه
با اکریلیک سفید روی قاب بزنین
و بعد با اکریلیک قهوه ای قاب رو رنگ کنین
بعد از خشک شدن رنگ با شاپان سیاه روی کار بزنین و با اسفنج اضافه هاش رو بگیرین
در حدی که فاصله بین ترک ها رو پر کنه و روی کار یه سایه کم رنگ ایجاد بشه.
تکنیک های آشپزی,نکات مهم آشپزی
برای جلوگیری از وا رفتن کوفته گوشت و برنج، در آب قدری آرد بریزید و حرارت را بالا ببرید
تکنیک های جالب و ساده ای برای آشپزی وجود دارد که بهتر است بدانید . سرآشپزهای معروف این نکتهها را رعایت میکنند و به همین دلیل آشپزی آنها همیشه مثال زدنی است.
• اگر کاهو تلخ است، میتوانید آن را چند دقیقهای ( حدوداً ۱۵ دقیقه ) داخل محلول آب سرد و نمک قرار دهید.
• میوههای قرمز رنگ را قبل از شستن حتماً چند ساعت در یخچال قرار دهید تا زمان بیشتری سالم بمانند و لهیده نشوند.
• همیشه سیب را داخل نایلون پلاستیکی درباز در یخچال قرار دهید. سیب گازی از خود متصاعد میکند که به بهتر رسیدن سایر میوهها و سبزیها کمک خواهد کرد، بنابراین اگر میوه نرسیدهای دارید، از سیب برای رسیدن سریعتر آن استفاده کنید.
• هنگام سرخ کردن مواد غذایی، حرارت را از ۱۸۰ درجه سانتیگراد بالاتر نبرید. بعد از هر بار سرخ کردن، روغن درون ظرف را خالی و با دستمال آن را پاک کنید و دوباره روغن بریزید و مواد غذایی را سرخ کنید اما بعد از ۸ بار حتماً ظرف را بشویید. مواد غذایی سرخ شده را در اتمام کار روی حوله کاغذی بگذارید تا روغن شان خوب گرفته شود.
• برای خوش طعم شدن ماهی سرخ شده، چند دقیقهای آن را در شیر نمک زده یا خامه تازه یا سیبزمینی رنده شده بخوابانید. برای گرفتن بوی ماهی نیز میتوانید به روغن، قبل از قرار دادن آن روی حرارت، آبلیمو اضافه کنید.
• هنگام پختن حبوبات، داخل قابلمه چند قطره سرکه یا آبلیمو بریزید تا هم ظرف سفید بماند و هم طعم حبوبات بهتر شود.
• برای جلوگیری از وا رفتن کوفته گوشت و برنج، در آب قدری آرد بریزید و حرارت را بالا ببرید.
• اگر به غذا بیش از حد فلفل زدهاید و خیلی تند شده است، چند دقیقه قبل از برداشتن از روی حرارت، آب یک عدد لیموترش تازه را در آن بریزید و خوب هم بزنید.
• برای گرفتن بوی پیاز قبل از خرد کردن آن در غذا، اجازه دهید ۵ دقیقه در آب جوش قل بزند. حتی میتوانید پیاز را برش بزنید و چند ساعتی در آب، روغن یا آب لیمو قرار دهید.
• برای گرفتن بوی کلم در غذا میتوانید از تکهای نان خشک یا یک قاشق سوپخوری آرد استفاده کنید.
• برای نگهداری سبزیها بعد از شستشو، آنها را در حوله کاغذی بگذارید و بعد از گذاشتن در یک کیسه پلاستیکی، در یخچال قرار دهید.
• اگر میخواهید رنگ و بوی ادویههای قرمز رنگ حفظ شود، آنها را در یخچال نگهداری کنید.
• اگر گوجه فرنگی ای خریدهاید که هنوز کاملاً قرمز و رسیده نیست، چند روزی آن را در آفتاب یا محیط گرم بگذارید و بعد به یخچال منتقل کنید.
• برای شستن قارچ هرگز آن را در آب خیس نکنید بلکه با کمک یک برس نرم قارچ را تمیز و با دستمالی مرطوب پاک کنید و بعد با آب (در حد یک آبکشی ساده) بشویید.
• برای اینکه برنج سفید شود، میتوانید چند قاشق غذاخوری ماست داخل ظرف برنج در حال جوش بریزید.
• اگر برنج بیش از حد جوش خورد، ۳-۲ قاشق غذاخوری آبلیمو به آن اضافه کنید تا وا نرود.
• اگر میخواهید سیب زمینی هنگام پختن ترک نخورد، قبل از پختن کمی کره یا روغن روی آن بمالید.
• برای ترد شدن کلم قرمز، مقداری آب داخل ظرف بریزید و روی اجاق بگذارید و ۲ قاشق غذاخوری سرکه به آن اضافه کنید. کلمها را خرد کنید و داخل آب جوش و سرکه بریزید. بعد از مدت کمی آن ها را آبکش کنید. اگر کلم خردشده را در ظرف فلزی بریزید و چند دقیقه داخل فریزر قرار دهید هم بسیار ترد خواهد شد.
• برای سرخ شدن سریع تر پیازها، نصف قاشق چایخوری نمک به روغن درون تابه اضافه کنید. با این کار پیازها سریعتر سرخ میشوند و طعم بهتری پیدا خواهند کرد.
• به جای شکستن تخممرغ با لبه ظرف، از سطحی صاف استفاده کنید. به این ترتیب هرگز پوسته تخممرغ وارد غذا نمیشود.
• هنگام پختن حبوبات، داخل قابلمه چند قطره سرکه یا آبلیمو بریزید تا هم ظرف سفید بماند و هم طعم حبوبات بهتر شود.
منبع : easy-cooking.blogsky.com
نحوه ساخت جعبه تزیینی,درست کردن جعبه تزیینی با مواد دورریختنی
وای چه جعبه زیبا و دوست داشتنی اینجا می بینیم یک جعبه ساده که توی هر خانه ای پیدا می شود
با کمی حوصله و خلاقیت تبدیل به یک جعبه زیبا می شود.
با وسایل دور ریختنی جعبه های زیبا درست کنید
وسایل لازم برای ساخت این جعبه تزئینی زیبا:
یک قوطی خالی کفش، شیرینی یا …، مقداری پوسته تخم مرغ، کمی چسب حرارتی، رنگ اکریلیک
و البته مقدار زیادی ذوق و خلاقیت و حوصله!
بهتر است روی در جعیه را مثل شکل برش بدهید روی قسمت جدا شده را با چسب حرارتی به صورت نا منظم طرح بیندازید و بگذارید خشک شود.
با اکریلیک نقره ای روی طراحیتان رنگ بزنید.
البته قسمت جدا شده و چسب کاری شده را روی یک مقوای بزرگتر بچسبانید. در جعبه را با پوسته تخم مرغ تزئین کنید.
اکریلیک آبی و نقره ای را ترکیب کنید و به صورت سایه روشن روی پوسته ها بزنید. (با یک نکه اسفنج و به صورت ضربه ای)
روی در جعیه را برش بدهید و با چسب حرارتی به صورت نامنظم طرح بیندازید و بگذارید خشک شود
تکه جدا شده را به جای اصلی آن بچسبانید. قسمت زیر جعبه را هم با پوسته تخم مرغ تزئین کنید و با اکریلیک آبی رنگ بزنید.
بعد از رنگ آمیزی تکه جدا شده را به جای اصلی آن بچسبانید.
جعبه شما آماده است .
منبع : aftab92.mihanblog.com