هنر در خانه

هنر در خانه

هنر در خانه

هنر در خانه

آموزش کامل طرز تهیه پیاز داغ چیپسی و پفکی مجلسی طلایی برای فریزر

طرز تهیه پیاز داغ مجلسی

پیاز داغ در بسیار ی از غذاهای ما مورد استفاده است پس با استفاده از این دستور بهترینش را تهیه کنید.در ابتدا برای تهیه پیاز داغ مجلسی باید پوست پیازها را بگیرید و بشویید ، آنگاه با دقت پیازها را به صورت خلالی خرد نمایید و در ظرف مناسبی آب را جوشانده و پیازها را در آب در حال جوش ریخته بگذارید چند جوش بخورد سپس پیاز ها را در آبکش بریزید و صبر کنید تا آب اضافی آن خارج گردد بعد روی پارچه مناسبی پهن کنید تا خشک شوند.

پیاز داغ عسلی,پیاز داغ ترد,پیاز داغ آماده,پیاز داغ کم روغن,\dhc nhy

پیاز داغ کریپسی

سپس مقدار کمی زردچوبه روی پیازها ریخته و مخلوط نمایید.تابه را روی دمای کم قرار دهید و به میزان کافی روغن در تابه ریخته تا گرم گردد بعد پیازها را به آرامی به تابه بیافزایید و اجازه دهید طلایی شوند آنگاه هم بزنید تا کاملا یکدست سرخ گردند.

پیاز داغ طلایی,پیاز داغ خانم گل آور,دستور پیاز داغ,piyaz dagh

پیاز داغ ترد

سپس پیاز ها را در صافی ریخته تا روغن اضافی آن خارج شود و مصرف کنید. بهتر است بدانید که نباید پیاز ها را یکباره به ظرف روغن اضافه کنید بلکه به دفعات و میزان کم در ماهیتابه بریزید و پس از اینکه کاملا سرخ شدند آنها را از ماهیتابه خارج کرده و سری بعدی را بریزید.


آموزش کامل طرز تهیه پیاز داغ چیپسی و پفکی مجلسی طلایی برای فریزر

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.