هنر در خانه

هنر در خانه

هنر در خانه

هنر در خانه

آموزش کامل دستور پخت آش رشته مجلسی و نذری خوشمزه

طرز تهیه آش رشته

آش رشته خوشمزه غذای سنتی ایرانی را کمتر کسی است که دوست نداشته باشد و در هر مهمانی و  نذری و افطاری حرفی برای گفتن دارد. برای تهیه این آش بی نظیر و راحت در ابتدا باید حبوبات را از شب قبل خیساند این کار برای این است که نفخ آنها از بین برود بهتر است آب آنها را برای چند بار عوض کنیم و دور بریزیم.پیازها را سرخ می کنیم و سیر داغ را هم آماده می کنیم داخل پیاز داغ زردچوبه کم بریزید و تفت دهید.نخود ، لوبیا و سیر داغ و پیاز داغ را درون قابلمه بریزید و تا با هم بپزند. سپس آنگاه عدس و سبزی خرد شده را هم به بقیه مواد آش رشته اضافه بنمایید. سپس یک تا دو قاشق آرد را در کمی آب سرد حل کنید و به مواد درون قابلمه بیافزایید.وقتی سبزی پخته شد رشته آش را اضافه نمایید و هم بزنید تا رشته ها به هم نچسبند زمانی که رشته ها کاملا پخته شدند کشک را اضافه نمایید.

سپس 5 دقیقه صبر کنید و اجاق را خاموش نمایید و صبر کنید که آش رشته مقداری جا بیافتد. بهتر است در  آش نمک نریزید زیرا رشته و کشک معمولا نمک دارد و ممکن است آش شور شود. آش خوشمزه را بکشید با پیاز داغ و سیر داغ و نعناع داغ و کشک تزیین کنید .

آش رشته , طرز تهیه آش رشته , ash reshteh

دستور آشپزی و دستور پخت آش رشته مجلسی و خوشمزه

سبزی آش رشته چیست

بهتر است بدانید سبزی آشی که می خرید از چه سبزی های تشکیل شده است ؟

سبزی آش رشته از تره ، جعفری ، گشنیز ، شوید و اسفناج تشکیل شده است .

آموزش کامل دستور پخت آش رشته مجلسی و نذری خوشمزه 

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.