پیاز داغ در بسیار ی از غذاهای ما مورد استفاده است پس با استفاده از این دستور بهترینش را تهیه کنید.در ابتدا برای تهیه پیاز داغ مجلسی باید پوست پیازها را بگیرید و بشویید ، آنگاه با دقت پیازها را به صورت خلالی خرد نمایید و در ظرف مناسبی آب را جوشانده و پیازها را در آب در حال جوش ریخته بگذارید چند جوش بخورد سپس پیاز ها را در آبکش بریزید و صبر کنید تا آب اضافی آن خارج گردد بعد روی پارچه مناسبی پهن کنید تا خشک شوند.
سپس مقدار کمی زردچوبه روی پیازها ریخته و مخلوط نمایید.تابه را روی دمای کم قرار دهید و به میزان کافی روغن در تابه ریخته تا گرم گردد بعد پیازها را به آرامی به تابه بیافزایید و اجازه دهید طلایی شوند آنگاه هم بزنید تا کاملا یکدست سرخ گردند.
سپس پیاز ها را در صافی ریخته تا روغن اضافی آن خارج شود و مصرف کنید. بهتر است بدانید که نباید پیاز ها را یکباره به ظرف روغن اضافه کنید بلکه به دفعات و میزان کم در ماهیتابه بریزید و پس از اینکه کاملا سرخ شدند آنها را از ماهیتابه خارج کرده و سری بعدی را بریزید.
آش رشته خوشمزه غذای سنتی ایرانی را کمتر کسی است که دوست نداشته باشد و در هر مهمانی و نذری و افطاری حرفی برای گفتن دارد. برای تهیه این آش بی نظیر و راحت در ابتدا باید حبوبات را از شب قبل خیساند این کار برای این است که نفخ آنها از بین برود بهتر است آب آنها را برای چند بار عوض کنیم و دور بریزیم.پیازها را سرخ می کنیم و سیر داغ را هم آماده می کنیم داخل پیاز داغ زردچوبه کم بریزید و تفت دهید.نخود ، لوبیا و سیر داغ و پیاز داغ را درون قابلمه بریزید و تا با هم بپزند. سپس آنگاه عدس و سبزی خرد شده را هم به بقیه مواد آش رشته اضافه بنمایید. سپس یک تا دو قاشق آرد را در کمی آب سرد حل کنید و به مواد درون قابلمه بیافزایید.وقتی سبزی پخته شد رشته آش را اضافه نمایید و هم بزنید تا رشته ها به هم نچسبند زمانی که رشته ها کاملا پخته شدند کشک را اضافه نمایید.
سپس 5 دقیقه صبر کنید و اجاق را خاموش نمایید و صبر کنید که آش رشته مقداری جا بیافتد. بهتر است در آش نمک نریزید زیرا رشته و کشک معمولا نمک دارد و ممکن است آش شور شود. آش خوشمزه را بکشید با پیاز داغ و سیر داغ و نعناع داغ و کشک تزیین کنید .
دستور آشپزی و دستور پخت آش رشته مجلسی و خوشمزه
بهتر است بدانید سبزی آشی که می خرید از چه سبزی های تشکیل شده است ؟
سبزی آش رشته از تره ، جعفری ، گشنیز ، شوید و اسفناج تشکیل شده است .
آموزش تهیه ترشی و دستور تهیه ترشی بادمجان شکم پر خوشمزه
وقتی پخت خارج کرده و می گذاریم سرد شود.سپس شکم بادمجان را با موادی که آماده کرده بودیم پر می کنیم .ظرفی برای ترشی بادمجان باید در نظر بگیرید درب آن را باز کنید .بادمجان های شکم پر را داخل آن قرار داده و سرکه اضافه می کنیمتا جایی که بالاتر از بادمجان ها سرکه باشددر ظرف را محکم می بندیم و بعد از 10 تا 12 روز ترشی آماده است ترشی بادمجان شکم پر خوشمزه را در همه فصول سال می توانید آماده کنیدو کنار خانواده نوش جان بفرماییدیک نوع دیگر ترشی بادنجان داریم که به ترشی بادمجان لیته معروف است .
آموزش تهیه ترشی و دستور تهیه ترشی بادمجان شکم پر خوشمزه
نکات تغذیه ای ترشی
بهتر است بدانید که خوردن ترشی به همراه غذا باعث افزایش اشتها می گردد. همچنین به علت دارا بودن سرکه سبب هضم بهتر غذا و چربی ها می
گردد. اگر در صورت خوردن یک غذای چرب احساس سنگینی کردید، با خوردن مقداری
ترشی یا آبلیمو یا آبغوره که همگی خاصیت اسیدی دارند، حالتان بهبود خواهد
یافت.
قابل ذکر است که رب انار باعث تیره شدن رنگ گردوها میشود. نکته دیگه این است که اضافه کردن شکر رنگ فسنجان رو به قهوه ای تیره و سیاهی می کشاند . همچنین خیلی ها برای خوش رنگتر شدن فسنجان در آن یک قاشق رب گوجه نیز می ریزند
دستور آشپزی و دستور تهیه خورشت فسنجان جا افتاده و خوشمزه خانگی
اگر خورشت فسنجان آماده شد و احساس کردید به اندازه دلخواه شما روغن نینداخته است ، در آخر کار یک لیوان آب سرد به آن اضافه کنید ، این کار به روغن انداختن خورش کمک می نماید.
به طور کلی خورشت فسنجان هم مانند خورشت قیمه و خورشت قورمه سبزی ، از غذاهایی محسوب می شود که فوت و فن های بسیار زیادی دارد و با تجربه کردن میشود خورشت خوشمزه تری تهیه کرد ، توجه داشته باشید مقدار آب و به اندازه ریختن رب انار در طعم دهی فسنجان خیلی مهم و قابل توجه است
امیر و دوستانش تصمیم گرفتن یک مسابقه تیراندازی بگذارند قانون این بود که هرکس می تواند 5 بار تیراندازی کند و برای هر بار زدن به هدف 2 تیر جایزه می گیرد حالا امیر 17 بار شلیک کرده است شما بگویید او چند بار به هدف زده است ؟
گزینه های جواب :
الف) ۳ بار ب) ۶ بار ج) ۱۲ بار د) ۱۵ بار هـ) نمیتوان تعیین کرد.
جواب معما را پیدا کردید پس برای مطمئن شدن برو پایین صفحه را ببین
#*#
#*#
#*#
#*#
#*#
#*#
#*#
#*#
#*#
#*#
#*#
#*#
#*#
#*#
#*#
گزینه (ب) درست است.
توضیح قابل ذکر: امیر ۱۲ تیر بیش از سهمیه خود شلیک کرده است و چون با به هدف زدن یک تیر دو تیر جایزه گرفته است٬ بنابراین امیر ۶ بار به هدف شلیک نموده است.