خیارشور را در کنار بسیاری از غذاهای نانی و برنجی مصرف می کنیم و طعم لذیذی به غذای ما می دهد.
آموزش دستور تهیه و مواد لازم برای خیارشور خانگی ترد و خوشمزه
برای تهیه خیارشور خانگی در ابتدا باید خیار و سبزی را بشویید و صبرکنید تا کاملا خشک شوند .سپس در قابلمه آب و نمک و سرکه را ریخته و بگذارید جوش بیاید باید دقت کنید که میزان آب و نمک مناسب باشد وبرای جلوگیری از پوک شدن خیار با خلال دندان سوراخ روی خیار ایجاد می کنیم .سپس خیارها را در یک شیشه تمیز می ریزیم و لابه لای آنها سبزی و سیر و فلفل می گذاریم تا تمام شیشه پر شود و در انتها روی خیار را سبزی می ریزیم .سپس نخود و گشنیز را بین خیارها می پاشیم آبی که جوش آمده را روی خیارها می ریزیم و درب شیشه را محکم می کنیم خیارشور را بهتر است در جای بسیار خنک نگهداری کنید تا سبز و ترد شود و رنگش عوض نشود ودر این روش خیارشور به دلیل ایجاد چند روزنه روی آن زودتر آماده مصرف می شود.
خیارشور هم مانند رب گوجه فرنگی خانگیش چیز دیگری است و طعم بهتری دارد .
همان طور که در عکس بالا می بینید امیر با عصبانیت به سگش نگاه می کنه که حسابی خرابکاری کرده است و تمام اتاق را به هم ریخته طوری که شتر با بارش گم میشود ولی این وسط امیر قصد داره از خانه بیرون برود و نیاز به عینک آفتابی دارد پس زحمت بکشید و براش پیداش کنید .
اگر تصمیم گرفتید امروز یک صبحانه جدید بخورید پس مشغول شوید ابتدا نان تست را از اطراف برش داده و کناره های آن را می گیریم و مربعی می کنیم آنگاه با وردنه نازکش می کنیم سپس پنیر و باقی مواد را داخل رولت ها لایه لایه می ریزیم و از همان سمت نان را رول می نمایید .تخم مرغ ها را می زنیم و شیر را به آن می افزاییم.
رولت های فرانسوی را که از قبل پیچیده بودیم داخل تخم مرغ می غلطانیم و سپس در تابه سرخ می کنیم بعداز سرخ شدن هر دو سمت رولت آن را داخل آرد سوخاری غلطانده و در ظرف سرو می چینیم اگر تمایل داشته باشید می توانید مقدار کمی شکر هم داخل آرد سوخاری اضافه نمایید.
صبحانه جدید شما آماده است رولت فرانسوی را با خانواد و در کنار عزیزانتان میل کنید.
برای تهیه این سوپ عالی ابتدا در قابلمه حدود 5 لیوان آب ریخته آنگاه سینه مرغ و جو پرک به اضافه نمک و فلفل را بیافزایید و روی حرارت کم قرار دهید تا برای 2 تا 3 ساعت آهسته بپزد و جو لعاب بندازد در وسطهای پخت هویجی را که از قبل نگینی کرده اید یا رنده شده است را به مواد اضافه نمایید.سپس سینه مرغ را خارج کرده و ریش ریش می کنیم و دوباره داخل قابلمه بریزیدآنگاه کره را به همراه شیرداغ و قارچ خرد شده به مواد بیافزایید و صبر کنید برای مدت یک ربع تا نیم ساعت با حرارت ملایم سوپ جو پخته و جابیافتد.وقتی سوپ جو آماده شد خامه را اضافه کنید و کمی مخلوط نمایید در انتها درون کاسه ریخته و با شوید خشک و خامهسوپ شیر قارچ و جو خود را تزیین نمایید.
برای تهیه این غذای خوشمزه و لذیذ ایرانی ابتدا باید نخود و لوبیا را از شب قبل بخیسانید تا نفخش گرفته شود . در صورت امکان آب حبوبات را چند بار عوض کنید .گوشت را کمی تفت می دهیم تا طلایی شود بعد پیاز را پوست کنده و نگینی خرد می کنید و در تابه روغن می ریزید تاسرخ شود و سپس نخود و لوبیا را آبکش می کنید به پیاز داغ اضافه می نماییم، و کمی تفت می دهید.گوشت که طلایی شده بود داخل قابلمه سفالی یا سنگی می ریزیم روی حرارت ملایم قرار می دهیم و به مقدار لازم آب می ریزیم سپس نخود و لوبیا و پیاز سرخ شده را اضافه نمایید و مقداری زرد چوبه و مغز لیمو عمانی اضافه نمایید.در حدود نیم ساعت قبل از پخت کامل آبگوشت سیب زمینی ها را پوست بگیرید و به همراه نمک ، فلفل و زردچوبه به آبگوشت اضافه نمایید و 10دقیقه آخر نیز آب گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی را اضافه نمایید.
این غذا هم مثل غذاهایی مانند قورمه سبزی و خورشت قیمه نیاز به صبر و حوصله دارد و هر چه زمان پخت دیزی طولانی تر باشد ، آبگوشت شما جا افتاده تر و خوش رنگ تر خواهید داشت و طعم بهتری خواهد داشت . بهتر است بدانید که از ابتدا آب داخل قابلمه را زیاد بگیرید چون اگر بخواهید در هنگام پخت آب اضافه کنید طعم آبگوشت تحت تاثیر قرار خواهد گرفت.
نکته با اهمیت دیگر در تهیه دیزی اضافه کردن ادویه و نمک به گوشت است که اگر از ابتدا به گوشت ادویه و نمک اضافه نمایید باعث دیر پز شدن آن شده اید. این مقدار مواد در دستور بالا برای 4 تا 66 نفر کافی می باشد