هنر در خانه

هنر در خانه

هنر در خانه

هنر در خانه

آموزش طرز تهیه خمیر پیتزا پفکی و نرم و خوشمزه خانگی

طرز تهیه خمیر پیتزا

برای تهیه خمیر پیتزا رعایت اندازه های داده شده بسیار مهم است مخمر را در ظرفی در بسته با آب گرم  یک ربع بگذارید تا حجمش دوبرابر شود .اگر دوبرابر نشود مخمر عمل نکرده است و خراب است  آرد و شکر و نمک را مخلوط می کنیم سپس روغن را اضافه می کنیم و مخمر را به آن می افزاییم آب یا شیری را که از قبل گرم کرده بودیم کم کم اضافه کنید.گرمای آب باید کم باشد و دست را نسوزاند سپس روغن را اضافه می کنیم و با دست مخلوط کنید تا خمیر درست شود زیرا مقدار آب بستگی به آرد دارد و متغییر است.

خمیر پیتزا,طرز تهیه خمیر پیتزا,خمیر پیتزا بدون مخمر,خمیر پیتزا ایتالیایی,خمیر پیتزا فوری,خمیر پیتزا سریع

دستور پخت نان پیتزا

آب را آنقدر بیافزایید تا چسبندگی خمیر از بین برود بهتر است در ابتدا زیاد آب نریزید تا خمیر خیلی شل نشود  اگر هم خمیر چسبنده شده بود کمی آرد اضافه کنید تا درست شود ده دقیقه خمیر را ورز دهید تا خمیر نرم و کشدار شود در ظرف چربی بگذارید و روی خمیر پیتزا را بپوشانید در محل گرمی قرار داده تا حجمش دو برابر  شود.برای اینکه خمیر ترد تر شود بهتر است آن را در یخچال قرار دهید تا به آرامی ور بیاید.

خمیر پیتزا,طرز تهیه خمیر پیتزا,خمیر پیتزا بدون مخمر,خمیر پیتزا ایتالیایی,خمیر پیتزا فوری,خمیر پیتزا سریع

بهتر است خمیر پیتزا را از شب قبل آماده کنید تا پیتزا خوشمزه با نان نرم و توخالی و حجیم داشته باشید .

آموزش طرز تهیه خمیر پیتزا پفکی و نرم و خوشمزه خانگی

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.